Impresszum

A www.vektorprint.hu oldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetőjének adatai:
 

Név: Vektor Print Kft.
 

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Tokaji út 3.
 

Cégjegyzékszám: 15-09-084770
 

Nyilvántartásba vevő szerv:       Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
 

Adószám: 26161370-2-15
 

Számlavezető pénzintézet: UniCredit Bank
 

Számlaszám: 10918001-00000096-93600007     
 

E-mail cím: info@vektorprint.hu
 

Telefonszám:    06 70 325 66 20
 

Tárhelyszolgáltató adatai:
 

Név:                      Wix.com Inc.
Székhely:             40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Israel
web:                     wix.com
E-mail cím:          info@wix.com

           

Szerzői jogok
 

A Weboldal egésze, annak grafikus elemei, szövege, és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak.
 

Szolgáltató a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak, bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, megvalósítást).
 

A Weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett csak.
 

A Weboldal használata, illetve az Impresszum egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Felhasználónak a Weboldalon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.
 

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

Budapest 2020.06.17.

banner-nyitas.png